Stranica za istinu

Otvoreni prostor za slušanje, istinu i pomirenje

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Istina, pravda, pomirenje

Pravdom do pomirenja - Sedma emisija

El. pošta Štampa PDF

Emisiju u mp3 formatu možete preuzeti ovdje

Istina, pravda, pomirenje - Šesta emisija

El. pošta Štampa PDF

Da li nam je nakon vremena trauma došlo vrijeme dostojno života čovjeka? Svaki psihoterapeut danas će preporučiti za sve koji su preživeli strahote  rata, da je najbolji lek da se okrenu  budućnosti,  a da taj deo prošlosti  zaborave. Kad bi to bilo tako lako. Jer ukoliko o  ratu danas  pričate sa običnim  čovekom, čućete od svakog drugog da mogu oprostiti, ali ne i zaboraviti. Osobe koje su stradale tokom rata najbolje znaju sve negativnosti koje nosi rat, i svojim pozitivnim stavovima mogu biti glasnici pomirenja.

Istina, pravda, pomirenje - Peta emisija

El. pošta Štampa PDF

U petoj emisiji iz serijala  zajedničkih emisija radija Osvit i i Pan - "Istina, pravda, pomirenje" govore  novinari iz Zvornika i Bijeljine. Koliko je prošlost i sadašnjost odredila budućnost na ovim prostorima u emisiji ćemo čuti od novinara iz Zvornika Drage Gajića, dopisnika beogradskog lista „ Novosti“ i Veselina Miketića dugogodišnji novinar i dopisnik mnogobeojnih medija iz BiH-a i Republike Srbije. Iz Bijeljine za današnju emisiju govore Emir Musli, dopisnik Dnevnog avaza i Radija Slobodna Evropa, Svjetlana Marković, koordinatorka ITC RTRS u Bijeljini i Milkica Milojević, predsjednica Udruženja BH novinari i  reporterka.

 

Poslednje ažurirano utorak, 16 oktobar 2012 15:17

Istina, pravda, pomirenje - Četvrta emisija

El. pošta Štampa PDF

U zajedničkoj emisiji radio stanica Osvit iz Zvornika i Pana iz Bijeljine - "Istina, pravda, pomirenje" prenosimo reagovanja predstavnika kulturno-umetničkih udruženja i društava  koja njeguju tradiciju  narodnog stvaralaštva Podrinja.
Kako u Zvorniku i Bijeljini saradjuju i gdje nastupaju kulturno-umetnička društva govore iz Zvornika Radoslav Perić, predsednik SPKD "Prosvjeta", Amer Redžić predsednik Bošnjačke zajednice za kulturu „Preporod“, Dragan Golić predsednik KUD „Sveti Sava“ , a iz Bijeljine Azem Aletović predsjednik KUD “Alija Sadiković” iz Janje.

Poslednje ažurirano ponedeljak, 01 oktobar 2012 16:52

Istina, pravda, pomirenje - Treća emisija

El. pošta Štampa PDF

U trećoj  emisiji iz novog serijala zajedničkih emisija radio stanica Osvit i i Pan - "Istina, pravda, pomirenje" govore predstavnici političkih stranaka iz Zvornika i Bijeljine. Koliko je prošlost i sadašnjost odredila budućnost na ovim prostorima u emisiji govore iz Zvornika Vehid Kadrić predsednik SO Zvornik iz SBB, iz Bijeljine Slobodan Marković predsednik kluba odbornika SNSD u Skupštini grada Bijeljina i Jusuf Trbić predsednik OO  SDA i odbornik u Skupštini opštine Bijeljina.

Poslednje ažurirano petak, 21 septembar 2012 19:01

Istina, pravda, pomirenje - Druga emisija

El. pošta Štampa PDF

U drugoj  emisiji iz novog serijala  zajedničkih emisija radio stanica Osvit iz Zvornika i Pan iz Bijeljine - "Istina, pravda, pomirenje" dali smo riječ ženama iz ova dva grada.  Govore: Nikolina Oro i Milena Vimić iz Zvornika, a iz  Bijeljine Mara Radovanović.

Poslednje ažurirano ponedeljak, 03 septembar 2012 12:26

Strana 1 od 2

STRANICA ZA ISTINU Sva prava zadrzana. Pan radio-Bijeljina i Osvit radio-Zvornik